Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Klopt de voorlopige teruggave voor 2018 wel?

Had je in 2017 een voorlopige teruggave van de Belastingdienst? Ook in 2018 loopt het door, maar klopt het bedrag wel? Zeker even controleren.

Vaak wordt de term voorlopige teruggave gebruikt, maar officieel heet het een voorlopige aanslag. Het kan een teruggave zijn, maar het kan ook gaan om een maandelijks door jou te betalen bedrag. De Belastingdienst stuurde vanaf december 2017 de opgaven gericht op 2018. Voor het nieuwe jaar gaan ze uit van de gegevens die bij de Belastingdienst bekend zijn, maar bij veranderingen in 2018 klopt de voorlopige aanslag misschien niet. Hierdoor krijg je maandelijks mogelijk teveel of te weinig uitgekeerd.

Wat is een voorlopige aanslag eigenlijk?

De voorlopige aanslag wordt vaak aangevraagd door huiseigenaren met een hypotheek op het huis. De betaalde hypotheekrente is aftrekbaar van het inkomen. Maar normaal gesproken volgt de teruggave pas na het indienen van de belastingaangifte over 2018. Dat is dus pas in de loop van 2019. De Belastingdienst kan alvast een voorschot geven op dit bedrag. Het kan ook andersom. Je kunt het ook aanvragen als je nu al weet dat je moet bijbetalen bij de belastingaangifte over 2018. Dit is bijvoorbeeld het geval bij zzp’ers. Over het inkomen wordt geen belastingheffing ingehouden, maar dat volgt natuurlijk wel.

Moet het bedrag van de voorlopige aanslag kloppen?

Er wordt uitgegaan van verwachtingen. Bij het invullen ga je uit van jouw vermoedelijke inkomen in 2018, maar er kan veel veranderen. Als je nu al weet dat je in de loop van het jaar minder gaat verdienen of jouw huis gaat verkopen, kloppen de bedragen waar de Belastingdienst nu van uitgaat niet. Je kunt ingrijpen door het invullen van een nieuwe voorlopige aanslag. Dit kan zowel als je een hogere belastingteruggave verwacht en als je een lagere verwacht.

Hoe kom je aan een voorlopige aanslag?

Je kunt het aanvragen via de website van de Belastingdienst. Je logt in met je DigiD en je kunt de vragen beantwoorden. Niet alle vragen kun je exact beantwoorden. Je weet bijvoorbeeld nog niet hoeveel je precies gaat verdienen in 2018. Schat het inkomen bij voorkeur voorzichtig in. Je moet voorkomen dat je maandelijks een te groot voorschot van de Belastingdienst krijgt. Iedere maand 50 euro teveel krijgen zorgt voor een naheffing van 600 euro.

Gebruik je de voorlopige aanslag niet? Dan wordt de heffing of de teruggave berekend bij de belastingaangifte over het belastingjaar, dus pas in 2019.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2