Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

De gevaren van een creditcard

Het bezitten van een creditcard heeft voordelen, maar er kleven ook grote nadelen aan. Maar als je de creditcard slim gebruikt, blijven de kosten laag.

Voor aankopen op het internet en bij een buitenlandse vakantie heeft de creditcard grote voordelen. Met een creditcard heb je altijd extra geld op zak. In geval van nood kun je er gebruik van maken, maar ook gewoon omdat het gemakkelijk is. De kosten kun je beperkt houden tot een paar tientjes per jaar. Bij het op een verkeerde manier gebruiken van de kaart kunnen de kosten hoog uitvallen. De rente kan namelijk oplopen tot 14 procent.

Wanneer ben je rente verschuldigd over het kredietbedrag?

Bij betalingen met je creditcard leen je eigenlijk het bedrag van de bank. De bank schiet het dus voor. Je moet het bedrag terugbetalen. Daar krijg je de tijd voor. Aan het eind van de maand krijg je een rekeningoverzicht waaruit blijkt welk bedrag je terug moet betalen. De bank brengt nog geen rente in rekening. Als je het bedrag in één keer terugbetaalt ben je geen rente verschuldigd.

Wat zijn de voordelen van een creditcard?

Volgens de Nederlandsche Bank heeft 55 procent van de Nederlandse consumenten een creditcard. De populariteit is te verklaren, want de kaart heeft grote voordelen. De creditcard wordt wereldwijd geaccepteerd als betaalmiddel. Een uitkomst voor een vakantie in het buitenland. Voor online aankopen is het ook een uitkomst. Je kunt namelijk de betaling voor online producten en diensten terughalen als je bijvoorbeeld een gekocht product niet ontvangen hebt. Als je even krap bij kas zit kun je toch gewoon noodzakelijke uitgaven doen. Aan het eind van de maand kun je het geleende bedrag weer terugbetalen. Het met een creditcard gekochte product kan zelfs tijdelijk verzekerd zijn.

Onderschat de nadelen niet

Een creditcard kan een dure vorm van gemak bieden. Het grootste nadeel is namelijk de rentelast die je verschuldigd bent als het niet lukt om aan het eind van de maand het openstaande bedrag aan de bank terug te betalen. Met een creditcard op zak wordt ook net iets eenvoudiger geld uitgegeven. Dat gemak kan dodelijk zijn voor jouw financiën. Door het onjuist gebruiken van de kaart is het ook fraudegevoelig. Houd er rekening mee dat je bijvoorbeeld bij het contant geld opnemen kosten verschuldigd bent.

Lagere hypotheek

Een bijkomend nadeel is dat de creditcard wordt geregistreerd bij het BKR. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar dat kan het wel zijn als je een hypotheek afsluit. De kaart zorgt er namelijk voor dat je een lager bedrag aan hypotheek kunt krijgen.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2