Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

In 2018 trouwen? Wat gaat er veranderen?

Na het trouwen worden jouw bezittingen en schulden ook het eigendom van jouw huwelijkspartner. Voor huwelijken gesloten na 1 januari 2018 gaat er iets veranderen.

Tot 2018 trouwen huwelijkspartners standaard in gemeenschap van goederen. Het kan anders geregeld worden, maar dan moeten de partners voordat ze trouwen eerst naar de notaris. Er worden dan zogenaamde huwelijkse voorwaarden opgesteld. De notaris speelt hierin een belangrijke rol. Met een goed advies kom je tot de best passende huwelijkse voorwaarden. Een huwelijk in gemeenschap van goederen kan voor partners ongunstig uitpakken. Daarom komt er nu de beperkte gemeenschap van goederen.

Wat houdt beperkte gemeenschap van goederen in?

Bij gemeenschap van goederen worden bezittingen en schulden van partners op één hoop gegooid. Als de ene partner vermogend is en de andere heeft bijvoorbeeld alleen maar schulden, is de partner met schulden door het huwelijk uit de financiële problemen. Met de beperkte gemeenschap van goederen gaat het anders. Het vermogen en de schulden van de partners, opgebouwd tot de huwelijksdatum, blijven een persoonlijk bezit of een persoonlijke schuld. Ook erfenissen en schenkingen die partners tijdens het huwelijk ontvangen worden niet gemeenschappelijk. Bij een echtscheiding moet er in de toekomst bij de verdeling rekening worden gehouden met het opgebouwde vermogen van vóór het huwelijk en met schenkingen en erfenissen.

Ook bij geregistreerd partnerschap geldt vanaf 1 januari 2018 standaard het beperkte gemeenschap van goederen.

Beperkte gemeenschap van goederen pakt redelijker uit

Het is niet voor niets dat de beperkte gemeenschap van goederen de nieuwe standaard is. De algehele gemeenschap van goederen heeft namelijk te grote nadelen. Bij het trouwen wordt er vaak onvoldoende stilgestaan bij de gevolgen van het ‘ja’ zeggen. Door een huwelijk kun je in één klap een gigantische schuld op jouw schouders krijgen. Of de helft van een door jouw gekregen erfenis van een overleden ouder is ook ineens eigendom van jouw huwelijkspartner. Dit soort situaties konden voorkomen worden door tussenkomst van een notaris. Een erfenis of schenking die gedeeltelijk verdwijnt naar de ex-partner kon voorkomen worden met een uitsluitingsclausule. Dit soort constructies hoeven nu niet meer.

Zorg voor een goede administratie

Het is best lastig om bij een scheiding aan te tonen wat van jou is? Er moet administratief goed vastgelegd worden hoe bijvoorbeeld vermogen die je al had vóór het huwelijk geïnvesteerd is. Vanaf het huwelijksdatum opgebouwd vermogen is juist weer gemeenschappelijk. Door de beperkte gemeenschap van goederen zal bij scheiding de verdeling mogelijk eerlijker zijn, maar vaak niet eenvoudiger.

Hoe zit het met de huwelijken gesloten vóór 2018?

Gesloten huwelijken tot 2018 blijven onder het oude huwelijksregime vallen. De wijzigingen per 2018 hebben dus alleen betrekking op nieuw gesloten huwelijken. Bij een echtscheiding gaat alles dus door de helft, tenminste bij een huwelijk in gemeenschap van goederen. Zolang het huwelijk blijft bestaan is het geen probleem. Bij een echtscheiding ontstaat pas een probleem.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2