Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Hypotheek online afsluiten of kiezen voor kwaliteit?

Een hypotheek is een adviesproduct. Toch is het mogelijk om tegen lage kosten online een hypotheek af te sluiten. Waarom is dat niet verstandig?

Tot een aantal jaren geleden werd de beloning voor het werk van de hypotheekadviseur verwerkt in de hypotheek en de gekoppelde verzekeringen. Tegenwoordig moeten de kosten transparant zijn. Dus is ervoor gekozen om de provisie voor de adviseur uit het product te sleutelen. De hoogte van de kosten is hierdoor inderdaad transparanter geworden. De advieskosten lijken vaak hoog, maar in de praktijk valt het mee.

Een hypotheek kiezen is meer dan hypotheekrentes vergelijken

De laagste hypotheekrente voor een bepaalde rentevast periode is zo gevonden, maar daarmee heb je waarschijnlijk nog niet de voor jou beste hypotheek. Bij het afsluiten van een hypotheek moet je ook rekening houden met wat er de komende dertig jaar kan gebeuren. Eén van de huiseigenaren kan arbeidsongeschikt raken of zijn of haar baan verliezen. Zijn de hypotheeklasten dan ook nog op te brengen? Of nog erger, één van de huiseigenaren overlijdt. De betaalbaarheid van de hypotheeklasten gedurende de volledige looptijd weegt mee bij het afsluiten van een hypotheek.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een hypotheek?

Dat is een niet makkelijk te beantwoorden vraag. Het antwoord op deze vraag maakt de hypotheek een adviesproduct. Er moet met zoveel zaken rekening worden gehouden. De antwoorden verschillen ook per persoon. Heb jij bijvoorbeeld de wens om vanaf jouw 60e minder te gaan werken? Hier moet bij het afsluiten van de hypotheek al rekening mee worden gehouden. De hypotheeklasten zijn de duurste vaste last, dus ga niet over één nacht ijs.

Waarin kunnen hypotheken verschillen?

Het is een lening waar je een koophuis mee financiert, maar de voorwaarden kunnen het verschil maken. Kun je bijvoorbeeld de hypotheek tussentijds gratis aanpassen? Mag je extra aflossen? Is de hypotheek mee te verhuizen naar een ander huis? Dit soort zaken kunnen gedurende de looptijd van de hypotheek een groot verschil maken. De verzekeringen naast de hypotheek kunnen ook belangrijk worden. Denk bijvoorbeeld aan een overlijdensrisicoverzekering of een woonlastenverzekering. Bij veranderingen in jouw leven moeten de maandlasten ook betaalbaar blijven.

Het klinkt natuurlijk fantastisch…. honderden euro’s besparen op de advies- en bemiddelingskosten. Maar een goed advies verdien je weer terug gedurende de looptijd van een hypotheek. Je wilt natuurlijk besparen, maar doe dat wel op de juiste dingen.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2