Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Is autoschade verzekerd als je geen winterbanden hebt?

Bij winterse omstandigheden heb je een kleinere kans op een ongeval als je winterbanden hebt. Ze zijn niet verplicht in Nederland, maar wel aan te raden.

Een naar verhouding korte periode per jaar hebben wij te maken met winters weer. Winterbanden zijn niet alleen verstandig bij winterse omstandigheden, maar ook bij regenachtig en koud weer. In de zomer zijn winterbanden juist niet aan te raden. De banden wisselen afhankelijk van het seizoen zorgt voor veiligere verkeersomstandigheden, maar hoe gaat de verzekeraar hiermee om bij een ongeval?

Wat is het verschil tussen winter- en zomerbanden?

Van zomerbanden verhardt het rubber bij een temperatuur lager dan 7 graden. Na de zomer kunnen de banden omgewisseld worden. Winterbanden hebben een andere samenstelling, waardoor ze beter functioneren bij koud weer. Bij warm weer hebben winterbanden een langere remweg. Hoe hoger de temperatuur, hoe langer de remweg. Er is ook nog een middenweg, namelijk all-season banden. Ze zijn in de winter slechter dan winterbanden, maar het is beter dan in de winter doorrijden op zomerbanden.

Wat als ik een ongeluk veroorzaak op zomerbanden?

In Nederland ben je niet verplicht om de banden aan te passen op het seizoen. Op een bevroren wegdek een ongeval veroorzaken door het doorglijden op zomerbanden zal geen probleem veroorzaken met de verzekeraar. De verzekeraar zal de schade niet verhalen op jou omdat je niet de juiste banden onder de auto hebt. Maar let op, in het buitenland kunnen er andere regels gelden.

Zonder winterbanden naar Duitsland of België

Zodra je de grens over gaat krijg je te maken met de regels die in het betreffende land gelden. Binnen Europa verschillen de regels sterk. Toch word je geacht om te weten wat de regels zijn met betrekking tot de vereisten voor winterbanden. In Duitsland zijn winterbanden verplicht bij winterse omstandigheden. In de winter op zomerbanden rijden kan een bekeuring tot gevolg hebben, maar er dreigen nog grotere gevaren. Bij een ongeval kan een deel van de schade op jou persoonlijk verhaald worden. Daar moet je niet aan denken bij een zwaar ongeval waarbij bijvoorbeeld ook nog letsel is ontstaan. De regels in België komen overeen met de regelgeving in Nederland. De juiste banden worden aanbevolen, maar niet verplicht gesteld.

Hoe zit het in de wintersportlanden?

In Oostenrijk zijn winterbanden verplicht in de periode tussen 1 november en 15 april. Heb je geen winterbanden en veroorzaak je een schade? De boete kan oplopen tot 5.000 euro. In Zwitserland kun je ook gedeeltelijk aansprakelijk gesteld worden bij schade. In Frankrijk bestaat de verplichting niet, tenzij blijkt uit verkeersborden dat het wel verplicht is. Onderweg kun je niet zo even winterbanden onder de auto plaatsen. Kortom in Frankrijk heb je in de winter ook winterbanden nodig. Er kunnen ook andere regels gelden in het verkeer. Verdiep je daarin voordat je vertrekt.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2