Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Is de lijfrenteverzekering nog van deze tijd?

Waarschijnlijk heb jij ook een pensioentekort. Dit tekort kun je aanvullen met een lijfrenteverzekering, maar er zijn ook andere manieren.

In de pensioenregeling via de werkgever bouwen de meeste werknemers geen volwaardig pensioen op. Een pensioen ter hoogte van 70 procent van het laatstverdiende loon is het ideaal, maar weinigen zullen dit echt halen. Als je toch een goed verzorgde oudedag wenst, moet er iets gebeuren. Door het opbouwen van een lijfrentekapitaal kun je jouw pensioeninkomsten aanvullen.

Hoe werkt lijfrente?

Maandelijks of jaarlijks kun je een bedrag storten via banksparen of een lijfrenteverzekering. Met het ingelegde bedrag wordt een vermogen opgebouwd, waarmee je op jouw pensioendatum een uitkering kunt aankopen. Je kunt met het opgebouwde kapitaal shoppen bij financiële instellingen. Bij wie jou de hoogste maandelijkse uitkering krijgt na jouw pensionering, stort je het kapitaal. Tot jouw pensioendatum pomp je dus geld in de pot. Vanaf je pensionering krijg je vervolgens het kapitaal in termijnen weer uitgekeerd.

Waarom zou je kiezen voor lijfrente?

Het bedrag dat je nu inlegt is aftrekbaar van het inkomen. Zodra je profiteert van de uitkeringen gaat de Belastingdienst er weer belasting over heffen. Na jouw pensionering zit je waarschijnlijk in een lage belastingschijf, dus heb je fiscaal voordeel. Daarbij bouw je een kapitaal op waarover je geen vermogensrendementsheffing verschuldigd bent.

Kiezen voor de lijfrenteverzekering of voor banksparen?

Je kunt zelf kiezen hoe je het kapitaal opbouwt. In de lijfrenteverzekering is het rendement afhankelijk van de winst van de verzekeraar. Bij het banksparen gaat het vaak om een vaste of variabele rentevergoeding. Het voordeel van het banksparen is dat de kosten over het algemeen lager zijn. De rendementen zijn op dit moment laag door de lage rentestand, maar je moet het op langere termijn bekijken. Wij kunnen jou helpen met de keuze.

Op jouw pensioendatum kun je opnieuw kiezen

Per jouw pensioendatum kun je kiezen voor een uitkerende lijfrenteverzekering of voor een geblokkeerde bankspaarrekening voor de uitkering. Vooral voor deze keuze heb je degelijk advies nodig. Er zitten namelijk belangrijke verschillen tussen deze uitkeringsvormen. Bij een bankspaarrekening wordt er een periode afgesproken waarin het volledige bedrag wordt uitgekeerd. Bij de uitkerende lijfrenteverzekering kun je kiezen voor een levenslange uitkering. Het banksparen heeft weer als voordeel dat bij overlijden het nog niet uitgekeerde gedeelte ten goede komt aan de nabestaanden. Ook in de hoogte van de periodieke uitkeringen zit vaak een groot verschil.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2