Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Is jouw uitvaartverzekering nog up to date?

Een uitvaartverzekering komt vaak pas weer op tafel bij het overlijden van een gezinslid. Verstandig is om af en toe de uitvaartverzekering door te spreken.

Het liefst sta je niet stil bij jouw overlijden. Toch kan het niet anders. Je gaat af en toe de polis doorlichten om vast te stellen of nog steeds de juiste bedragen verzekerd zijn. Een paar jaren geleden was een verzekerd bedrag van 5.000 euro nog voldoende. Door inflatie wordt alles steeds duurder, dus ook jouw uitvaart. Voor een uitvaartverzekering kun je namelijk nu wel ongeveer het dubbele rekenen.

Wat keert de uitvaartverzekering uit bij overlijden?

Je kunt uitvaartverzekeringen onderverdelen in twee vormen. De eerste keert een bedrag uit bij overlijden van de verzekerde. De tweede vorm is de zogenaamde natura uitvaartverzekering. Deze keert geen geld uit, maar verzorgd de uitvaart. Vooral bij de verzekering met een geldelijke uitkering dreigt onderverzekering. De uitvaart kan dus niet bekostigd worden met de uitkering uit de uitvaartverzekering. Dit kun je voorkomen door samen met jouw verzekeringsadviseur de verzekering door te nemen. Ook door veranderde uitvaartwensen is de uitvaartverzekering mogelijk niet meer up to date.

Wat kost een uitvaart?

Het verschil in euro’s tussen een in de puntjes verzorgde uitgebreide uitvaart is niet te vergelijken met een sobere uitvaart. Daarom kun je niet één bedrag noemen. Samen met jouw adviseur kun je bepalen welk verzekerd bedrag je nodig hebt, of welk pakket je binnen een uitvaartverzekering kiest. De uitvaartverzekering met een uitkering in geld moet periodiek gecontroleerd worden. Is het verzekerd bedrag door inflatie te laag? Met andere woorden, kan de gewenste uitvaart nog steeds betaald worden met de uitkering? Een begrafenis inclusief kist kost tegenwoordig al gauw 8.000 tot 11.000 euro. Een crematie zal een paar duizend euro lager uitvallen.

Ook jouw wensen kunnen veranderen

De uitvaartwensen vastleggen is belangrijk voor het bepalen van de beste uitvaartverzekering, maar ook voor de nabestaanden is het prettig. Als de wensen vastgelegd zijn, wordt het regelen van een uitvaart ook stukken eenvoudiger. Bij het ouder worden kunnen ook de wensen voor de uitvaart veranderen. Dit zal ook weer effect hebben op de uitvaartverzekering. Dat geldt zowel voor de uitvaartverzekering met een uitkering in geld als voor de natura uitvaartverzekering.

Graag willen wij samen met jou de uitvaartverzekering(en) doornemen. Het verzekerd bedrag verhogen of het pakket aanpassen is eenvoudig, maar je wilt de maandelijkse kosten zo laag mogelijk houden. Ook kunnen wij gelijk kijken wat de financiële impact van het overlijden is op het gezin. Er valt namelijk vaak ook een inkomen weg, dat is op te vangen met een overlijdensrisicoverzekering.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2