Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Zijn vergelijkingssites echt onafhankelijk?

Online kun je verzekeringen en hypotheken afsluiten. Maar hoe zit het eigenlijk met de onafhankelijkheid van deze websites? Is het verzekeren via een vergelijkingssite verstandig?

Op het internet word je overladen met vergelijkingssites. Sommige websites die zich vergelijkingssite durven te noemen zijn eigenlijk gewoon websites met betaalde links erin naar verzekeraars. Deze websites hebben als doel om jou te laten klikken op een link naar een verzekeraar die de hoogste vergoeding wil geven per gesloten verzekering. Er zijn daarnaast kwalitatief goede vergelijkingssites. Maar let op, de meeste verzekeringen zijn niet geschikt om online af te sluiten. Vaak is advies wenselijk.

Goedkoop online een hypotheek afsluiten

Een hypotheek is bij uitstek een adviesproduct. De laagste hypotheekrente selecteren en de hypotheek afsluiten kan iedereen, maar er moet verder worden gekeken dan alleen naar de verschuldigde hypotheekrente. Zijn de hypotheeklasten bijvoorbeeld nog betaalbaar bij het overlijden van één van de huiseigenaren? Wat zijn de gevolgen van werkloosheid en arbeidsongeschiktheid? Dit soort zaken moeten allemaal meegenomen worden. Ook de kwaliteit van de hypotheek zelf speelt een rol. Mag je bijvoorbeeld zonder kosten extra aflossen en is de hypotheek mee te verhuizen? Er moeten veel vragen gesteld worden om tot het beste resultaat te komen.

Verzekeringen wel online afsluiten?

Ook hierbij geldt weer dat advies vaak wenselijk is. Als je precies weet wat je nodig hebt, kun je gaan voor het online afsluiten. Bij schade blijkt achteraf vaak dat het online afsluiten wel een groot nadeel heeft. De verzekering is bijvoorbeeld toch niet goed genoeg afgestemd op jouw situatie. Of de verzekeraar doet moeilijk en een schade-uitkering wordt geweigerd. In dat geval kun je veel hebben aan een verzekeringsadviseur. De meeste vergelijkingssites verwijzen jou bij schade door naar de verzekeraar en kunnen of willen niets voor jou doen.

Zijn vergelijkingssites wel onafhankelijk?

Daar kun je inderdaad over twijfelen. De grootste vergelijker, Independer, is bijvoorbeeld eigendom van Achmea. Hierdoor kunnen ze nog wel onafhankelijk zijn, maar de schijn hebben ze tegen. De betere vergelijkingssites geven een eerlijk overzicht van de verzekeringen die het beste bij jou passen. Uiteraard verdienen zij er aan als je een bepaalde verzekering kiest via de vergelijkingssite.

De kwalitatieve verschillen tussen vergelijkingssites zijn groot. Als je er al voor kiest om op deze manier verzekeringen af te sluiten, kies dan in ieder geval voor de betere vergelijkers. Het probleem is dat je moeilijk onderscheid kunt maken tussen het aanbod. Daarnaast is het belangrijk om niet alleen op de hoogte van de premie te letten. De verzekering moet vooral de juiste dekking bieden. Voorkom teleurstellingen bij schade.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2