Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Waarop letten bij het afsluiten van een lening?

Voor het afsluiten van een lening gaat je eerste gedachte waarschijnlijk uit naar de bank waar ook jouw betaalrekening loopt, maar er zijn meer opties.

Er zijn verschillende doelen waar je een lening voor kunt afsluiten. Een lening voor een auto is niet te vergelijken met een lening voor het verbouwen van jouw huis. Het afsluiten van een lening is maatwerk.

Waar let je op bij het afsluiten van een lening?

Let vooral op de verschillen in de rentes. Er kunnen grote verschillen zitten tussen de aanbieders. Het is zonde om teveel te betalen, laat je dus goed adviseren. De leenvorm moet goed passen bij het bestedingsdoel. Bijvoorbeeld een doorlopend krediet past niet bij het financieren van een auto. Een doorlopend krediet los je niet binnen een bepaalde periode af. Je betaalt de maandlasten en je kunt gedurende de looptijd weer extra geld opnemen binnen het krediet. Een persoonlijke lening los je wel binnen een bepaalde periode af. Uiteraard moet je wel in staat zijn om de rente en de aflossing maandelijks te betalen. Als dat niet lukt, vergroot je het probleem met het afsluiten van een lening.

Een hypotheek of een persoonlijke lening?

Heb je geld nodig voor het verbouwen van de eigen woning? Het afsluiten van een tweede hypotheek lijkt de meest logische keuze. Kiezen voor een persoonlijke lening in plaats van een hypotheek biedt voordelen. Het nadeel van een hypotheek zijn de hoge kosten. Je moet namelijk advies inwinnen, het huis moet getaxeerd worden en de notaris stuurt ook nog een factuur. Hierdoor kan het voor relatief kleine verbouwingen niet uit om een tweede hypotheek af te sluiten. Een persoonlijke lening is een goed alternatief. Ook in dat geval kun je namelijk profiteren van het fiscaal voordeel. De rentelasten kun je aftrekken van het inkomen.

De voorwaarden kunnen van doorslaggevend belang zijn

Ga niet blind voor de laagste rente. Kijk ook naar de voorwaarden. Wat gebeurt er bijvoorbeeld na overlijden? Wordt de lening het probleem van de nabestaanden of komt de schuld te vervallen? Let niet alleen op de maandlasten, maar ook op de looptijd van de lening.

Meerdere leningen? Voeg ze samen

Heb je meerdere kleine leningen? Door ze samen te voegen heb je nog maar met één partij te maken om de schulden weer af te lossen. Wacht hier niet mee tot er betalingsachterstanden zijn ontstaan. Deze kunnen namelijk geregistreerd worden bij het BKR. Met een negatieve registratie bij het BKR kun je het afsluiten van een lening waarin je alle schulden bundelt wel vergeten.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2