Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Wat kost een huis aan onderhoud?

Kopen is gemiddeld goedkoper dan een huis huren. Maar houd wel rekening met de hoge onderhoudskosten van een eigen huis.

Huurders die switchen naar het kopen van een huis, kunnen profiteren van vele voordelen. Wat dacht je van een hypotheekvrij huis na 30 jaren? Het voordeel is nog groter. Huurders krijgen jaarlijks op 1 juli ook nog huurverhogingen voor de kiezen. Huiseigenaren kunnen de hypotheekrente lang vastzetten tegen vaste maandlasten. Toch heeft het kopen van een huis niet alleen maar voordelen. De onderhoudskosten van een eigen huis kunnen hoog oplopen.

Wat kunnen huiseigenaren aan onderhoudskosten verwachten?

Huurders hebben ook kosten voor het onderhouden van de huurwoning. Maar voor huurders blijft het beperkt tot het verfraaien van de binnenkant van de woning. Huiseigenaren moeten investeren in de kwaliteit van het huis. Het gaat om het schilderen van de kozijnen, maar ook om het op termijn vervangen van de kozijnen. Ook moeten de badkamer, de cv-installatie en de keuken een keer vervangen worden. Met name het groot onderhoud loopt behoorlijk in de papieren. Het vervangen van het dak gaat bijvoorbeeld tienduizenden euro’s kosten. Dit zijn investeringen die nauwelijks hoeven, maar ze komen er een keer aan.

Wat ben je maandelijks aan onderhoud kwijt?

Uit onderzoek van Vereniging Eigen Huis blijkt dat je rekening moet houden met 300 euro per maand. Hierbij zijn bijvoorbeeld investeringen ter verfraaiing van het huis niet meegenomen. Het gaat om een gemiddelde, want de hoogte van de kosten is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het huis. Ook de leeftijd van je huis speelt een grote rol. Als je een 100 jaar oud huis koopt, kun je er vanuit gaan dat je meer onderhoudskosten hebt dan wanneer je een relatief jong huis koopt.

Plan onderhoud in

De meeste huiseigenaren hebben naast de vaste woonlasten geen extra 300 euro beschikbaar voor onderhoud. Toch moet onderhoud wel gebeuren. Door over meerdere jaren gerekend onderhoud in te plannen, kun je jouw geld optimaal besteden. Ga voor het meest noodzakelijke onderhoud, het huis aan de buitenkant schilderen bijvoorbeeld. Als je hier niet genoeg aandacht aan schenkt, moet je op langere termijn de kozijnen vervangen. Door tijd te maken voor een planning voorkom je dat je belangrijk onderhoud over het hoofd ziet.

Goed onderhoud is belangrijk voor de waardeontwikkeling

Een slecht onderhouden huis is moeilijk verkoopbaar. Kopers zijn best bereid om een huis naar hun eigen wens aan te passen, maar de basis moet goed zijn. Er hoeft geen moderne keuken in een huis zitten, maar bijvoorbeeld een lekkage of een gedeeltelijk doorgezakt dak is dodelijk voor de verkoop. Hetzelfde kun je ook zeggen over verrotte onderdelen van een huis, zoals verdiepingsvloeren die vervangen moeten worden. Werkzaamheden waarvan de kosten moeilijk inschatbaar zijn, zijn redenen om een huis niet te kopen.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2