Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Wat doet een verzekeringsadviseur voor jou?

Voor verzekeringen en financieel advies ga je naar jouw verzekeringsadviseur. Maar de toegevoegde waarde is groter. Wat mag je van je adviseur verwachten?

Je gaat naar je verzekeringsadviseur om de meest noodzakelijke verzekeringen af te sluiten. Dit is maar een klein onderdeel van de werkzaamheden van een adviseur. De belangrijkste taak is het bewaken van jouw belangen tegenover de verzekeraar. Een belangrijke taak is bijvoorbeeld het bijstaan en het afwikkelen van schades.

Waarom ga je naar een verzekeringsadviseur?

Alle verzekeringen kun je tegenwoordig online afsluiten. Binnen een paar klikken heb je een polis. Je vermeldt je banknummer, en de verzekeraar kan incasseren. Bij schade is het niet meer een kwestie van een paar klikken. Nu kom je er pas achter wat je afgesloten hebt. Past de standaard verzekering wel goed bij jou en jouw bezittingen? Bij schade blijkt pas dat het verzekeren maatwerk is. Het afsluiten eenvoudig maken is een goed streven, maar bij schade moeten de verzekeraars ook hun mannetje staan. Daar kan jouw verzekeringsadviseur jou dus bij helpen.

Hoe verdient een verzekeringsadviseur zijn geld?

Uiteraard moet de kachel bij een verzekeringsadviseur ook branden. Tot een aantal jaren geleden werden de inkomsten volledig gehaald uit provisie. Voor het afsluiten en het beheren van de verzekering krijgt de adviseur een vergoeding van de verzekeraar. Een paar jaren geleden is de provisie afgeschaft voor een aantal verzekeringen en voor hypotheken. In het kader van de transparantie wordt de vergoeding voor de adviseur voor sommige verzekeringen nu rechtstreeks in rekening gebracht bij de klant. Dit is bijvoorbeeld het geval bij arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en levensverzekeringen. Voor schadeverzekeringen is provisie nog steeds toegestaan.

Wat kun je bij schade verwachten?

Bij schade is het in ieders belang om de veroorzaakte schade nauwkeurig vast te stellen. Maar de verzekeraar heeft ook als insteek om de kosten zo laag mogelijk te houden. Het is aan jouw verzekeringsadviseur om jouw belangen te vertegenwoordigen. De verzekeraar wil graag beknibbelen, maar jij moet krijgen waar je recht op hebt. Voor verzekerden is het vaak lastig om hun mannetje te staan tegenover de grote verzekeraars. Wij weten wat jouw rechten zijn en zullen ervoor zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

Besparen op je verzekeringen

Wist jij dat veel mensen oververzekerd zijn? Dit kan zijn te hoge verzekerde bedragen of juist te ruime dekkingen. Ook kunnen verzekeringen elkaar deels overlappen. Zonde van het geld. Door alleen te verzekeren wat echt nodig is, kun je meer euro’s in de portemonnee houden. Dat is gemakkelijk besparen.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2