Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Auto beschadigd geraakt op parkeerplaats – Keert de verzekeraar uit?

Je auto parkeren op een openbare parkeerplaats en bij terugkomst de auto weer beschadigd aantreffen is erg frustrerend. Grote kans dat er geen papiertje achter de ruitenwissers zit met de gegevens van de veroorzaker. Wat kun je in dit geval? Kun je de schade ergens verhalen of draai je zelf voor de herstelkosten op?

De schade aan jouw auto kun je op drie manieren gecompenseerd krijgen. Je komt er alsnog achter wie de schade veroorzaakt heeft. Helaas is de kans hierop klein. Optie twee is jouw schade claimen op jouw autoverzekering, maar dan moet de auto wel WA casco verzekerd zijn. Optie drie is het claimen van de schade bij het Waarborgfonds. De drie opties met de eventuele nadelen van de keuze lichten wij toe.

Achterhalen wie de veroorzaker van de schade is

Het zal lastig worden, maar je kunt getuigen zoeken die hebben gezien wie de schade veroorzaakt heeft. Je kunt bijvoorbeeld de omwonenden vragen of papieren ophangen met de vraag of iemand het gezien heeft. Er is een kans dat het lukt, maar daar hoef je een paar dagen na het voorval niet meer mee te beginnen. Begin daar dus zo snel mogelijk mee. Vooral informeren bij omwonenden is een aanrader.

De parkeerschade claimen op de autoverzekering

Parkeerschade kun je alleen met de WA casco claimen bij jouw eigen verzekeraar. De twee beperktere verzekeringsvormen bieden hier geen dekking tegen. Het claimen van de schade heeft wel een groot nadeel. De schade kost jou namelijk 5 schadevrije jaren. Grote kans dat de claim tot gevolg heeft dat de premie voor de autoverzekering sterk stijgt. Dit zal niet gebeuren als je al bijvoorbeeld 15 jaren geen schades hebt geclaimd. Met 10 schadevrije jaren heb je namelijk nog steeds recht op de maximale korting.

Door de claim kan de premie gerekend over meerdere jaren honderden euro’s stijgen. Ga samen met jouw adviseur na of het claimen van de schade op de autoverzekering echt wel uit kan. Bij een schade van een paar honderd euro kan het claimen vaak niet uit.

Schade indienen bij het waarborgfonds

Uit dit fonds kun je betaald krijgen bij parkeerschade door een onbekende dader. Een vereiste is wel dat de schade veroorzaakt is door een ander motorrijtuig en niet door bijvoorbeeld een fiets of een winkelkarretje. Je moet wel aangifte doen van de schade en je moet zelf de nodige moeite doen om de dader van de schade te achterhalen. Helaas geldt er wel een eigen risico van 250 euro. Het indienen van de schade kun je ook laten verzorgen door de rechtsbijstandverzekeraar.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2