Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Is een testament echt noodzakelijk?

Met een testament kun je vastleggen wat er met jouw bezittingen gebeurt na overlijden. Wettelijk is er het nodige vastgelegd. Waarom toch nog een testament?

In de wet is vastgelegd wat er met jouw bezittingen en schulden gebeurt na jouw overlijden. In de meeste gevallen is het toch slim om aanvullende wensen vast te leggen in een testament. Maar een testament heeft meer functies. Partners kunnen de onderlinge verhoudingen vastleggen en ook kun je de belangen van je kinderen beschermen als je als ouders komt te overlijden. De waarde van deze notariële akte moet niet onderschat worden.

Een testament voor het verwoorden van je laatste wens

Bij overlijden zijn jouw kinderen en je huwelijkspartner of geregistreerde partner de erfgenamen voor gelijke delen. Zijn er drie kinderen, dan krijgt jouw weduwe of weduwnaar een kwart van jouw nalatenschap en de kinderen ook elk een kwart. De kinderen krijgen het niet direct, maar krijgen een vordering op de langstlevende. Niets aan veranderen zou je op het eerste oog zeggen, maar deze verdeling is niet altijd wenselijk. Wat nu als je samenwoont. Je partner is geen wettelijke erfgenaam, dus gaan jouw bezittingen na jouw overlijden naar jouw kinderen. Als die er niet zijn gaan de bezittingen naar je ouders en de broers en zussen. In een testament kun je vastleggen wat er met jouw bezittingen gebeurt na jouw overlijden.

Andere redenen om een testament op te stellen

De nalatenschap goed regelen is de belangrijkste reden om een testament op te stellen, maar er zijn meer redenen.

Wat gebeurt er met de kinderen na overlijden van beide ouders?

Bij overlijden van beide ouders beslist de kantonrechter waar de kinderen terecht komen. In een testament kun je vastleggen wie de voogd moet worden van jouw kinderen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat de kinderen goed terecht komen als beide ouders wegvallen.

Erfbelasting besparen

Mensen met een groot vermogen kunnen een testament ook gebruiken om erfbelasting te besparen. Een dergelijke kans moet je zeker aangrijpen, want erfbelasting betalen voelt oneerlijk aan. Het is namelijk geld waar al meerdere keren belasting over betaald is. Grootouders kunnen bijvoorbeeld rechtstreeks aan de kleinkinderen een geldbedrag nalaten. Kleinkinderen hebben een eigen vrijstelling waar op deze manier gebruik van wordt gemaakt.

Beschermen van vermogen

Ouderen met een vermogen of een grote overwaarde in het huis, kunnen de klos zijn als ze op worden genomen in een verzorgingstehuis of verpleeghuis. De eigen bijdrage kan hoger uitvallen omdat er vermogen beschikbaar is. Dit vanuit de gedachte: “Wie geld heeft, draagt meer bij aan de kosten”. Dit kun je deels voorkomen door het opstellen van een slim testament. In een testament kan worden opgenomen dat de kinderen hun kindsdeel kunnen opeisen als de langstlevende ouder in een verzorgingstehuis of verpleeghuis terecht komt.

Er zijn nog wel tig redenen te noemen om wel een testament op te stellen. Vergeet ook niet om een testament af en toe aan te passen. Een nieuwe situatie vraagt om een bijgewerkt testament.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2