Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Schade door een heftige regenval - Wie betaalt de schade?

De afgelopen weken hebben we de nodige heftige regenbuien over ons heen gehad. Hoe zit het bij schade aan jouw huis?

Nadat het een paar dagen zeer mooi weer is geweest, weet je al wat er gaat gebeuren. Een heftige regenbui verdrijft de droogte en zorgt voor de nodige verkoeling. Regenwater zal niet snel schade veroorzaken aan jouw huis en jouw inboedel. Het kan anders zijn bij een heftige bui waardoor zelfs het riool het niet meer aan kan. Soms kan het waterafvoersysteem het water niet kwijt of het water komt terug uit het riool door overbelasting. Als het in jouw huis naar binnen stroomt heb je een probleem. Bijvoorbeeld 10 centimeter water in jouw woonkamer zorgt voor een grote schade.

De term waterschade is een ruim begrip

Je kunt niet zeggen of waterschade wel of niet verzekerd is op de opstalverzekering en de inboedelverzekering. Bij lekkage aan het dak komt de schade mogelijk door slecht onderhoud aan het huis. Dat is niet verzekerd. Waterschade door gesprongen waterleidingen is juist wel weer verzekerd. Een echte overstroming is niet verzekerd. Dit is een zogenaamd catastrofe risico en is expliciet uitgesloten in de voorwaarden. Het is wel verzekerd als neerslag onvoorzien het huis is binnengedrongen, zonder dat er sprake is van gebrekkig onderhoud. Ook schade door rioolwater dat terugstroomt uit de openbare riolering is verzekerd.

Wat keert de verzekeraar uit?

De verzekeraar zorgt ervoor dat jij schadeloos wordt gesteld. Je krijgt dus uitgekeerd wat door het water beschadigd is. Schade aan het huis zelf kun je indienen bij de opstalverzekeraar. Bij een huurhuis staat de verhuurder voor deze schade. Schade aan jouw huisraad kun je indienen op de inboedelverzekering. Je krijgt de herstelkosten uitgekeerd. Als herstel niet mogelijk is, krijg je de nieuwwaarde uitgekeerd. Voor oudere spullen wordt vaak niet verder gegaan dan de dagwaarde.

Meld de schade zo snel mogelijk en maak foto’s

Water is een sluipmoordenaar. Als het langer blijft liggen zal de schade groter worden. Het is dus zaak om je huis weer snel droog te maken. Hier kun je direct na de schade al mee beginnen, maar overleg eerst met jouw verzekeraar of adviseur wat je het beste kunt doen. Maak gelijk foto’s van wat je aantreft. Met de foto’s kun je toelichten hoe de schade is ontstaan. Ook als het water alweer weggelopen is.

Bij een omvangrijke schade zal de verzekeraar een expert sturen voor het vaststellen van het schadebedrag. Ook zal de expert vaststellen hoe de schade is ontstaan en hoe de schade in de toekomst voorkomen kan worden.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2