Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Wat moet je weten over de creditcard?

De creditcard biedt comfort en gemak, vooral tijdens de vakantie. Toch heeft de creditcard ook valkuilen. Wat moet je er echt over weten?

Een creditcard is voor veel mensen het beginpunt van financiële problemen. Banken verstrekken de kaarten graag aan de klanten, want de bank kan er flink geld mee verdienen. Consumenten die er niet op de juiste manier mee omgaan bouwen een schuld op, waarover de banken een rente van 12 procent of meer in rekening brengen. Al je er op de juiste manier mee omgaat, vallen de kosten mee.

Wat is een creditcard?

Met een creditcard kun je betalingen verrichten die niet direct van jouw banktegoed worden afgeschreven. Je bouwt eigenlijk een schuld op bij de bank die je aan het eind van de maand in één keer weer kunt terugbetalen. De bank schiet het bedrag eigenlijk voor. De creditcard wordt internationaal geaccepteerd, dus vooral voor een vakantie naar het buitenland is het meenemen van een creditcard zeker een aanrader. Naast gemak kan de creditcard ook een boel ellende geven.

Hoe houd je de kosten laag?

Een creditcard kan gratis verstrekt worden of je betaalt er een bedrag per jaar voor. Afhankelijk van welke creditcard je kiest, kun je voor twee tientjes per jaar al een creditcard hebben of zelfs gratis. Zolang je ervoor zorg dat de schuld op de creditcard aan het eind van de maand weer wordt aangezuiverd is er niets aan de hand. Het hoge rentepercentage ben je dan niet verschuldigd.

Hoe betaal je met de creditcard?

Tijdens de vakantie kun je de creditcard gewoon gebruiken voor het verrichten van betalingen of het pinnen van geld. Voor het kopen op het internet biedt de kaart ook gemak. Met je creditcardnummer, de vervaldatum en de validatiecode kun je eenvoudig betalingen uitvoeren. Bij online aankopen ben je met de kaart ook beter beschermd. Komt het gekochte product niet aan? Dan haal je de betaling gewoon terug. Ook zijn aankopen verzekerd als ze betaald zijn met de creditcard. Verdiep je wel goed in de voorwaarden die gelden.

Wat zijn de grootste nadelen van een creditcard?

Voor sommige aankopen heb je geen bescherming van een pincode. Iemand die jouw creditcard steelt kan ermee betalen. Ook de hoge rentes die banken rekenen zijn een groot nadeel. Daar heb je geen last van als je aan het eind van de maand het bedrag weer terugstort, maar zorg er wel voor dat je het bedrag beschikbaar hebt. Een rente van bijvoorbeeld 13 procent over een paar duizend euro kan flink oplopen. Pin liever met je reguliere bankpas. Je bent namelijk kosten verschuldigd over pinopnames.

Kortom, de creditcard biedt gemak, maar heeft wel een duidelijke keerzijde. Pas op hoeveel je uitgeeft en de nadelen vallen mee. Zorg dat je de kaart niet verliest. Gebeurt dat wel? Bel gelijk de bank om de kaart te blokkeren.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2