Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Hypotheekrentes massaal verhoogd in de eerste dagen van juli

Na een uitspraak van de voorzitter van de ECB eind juni zijn de hypotheekrentes aan het stijgen. Wat is er aan de hand?

We raken er bijna aan gewend. Bij het kopen van een huis kun je profiteren van een zeer lage hypotheekrente. Er moet een keer een kentering komen. De rentes kunnen niet alleen maar zakken. Dat de hypotheekrentes ook kunnen stijgen hebben we gezien sinds 1 juli. Er zijn al tientallen verhogingen doorgevoerd. Hier kun je nog geen conclusies uit trekken, maar huizenkopers en huiseigenaren die de rentevast periode kunnen verlengen zijn wel op hun hoede.

Wat is er aan de hand?

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft eind vorige maand gezinspeeld op het afbouwen van het opkoopprogramma van staats- en bedrijfsobligaties. De ECB pompt iedere maand tientallen miljarden euro’s in de Europese economie. Het gaat beter met de economie, dus wordt het op deze manier van aanjagen van de economie binnenkort afgebouwd. De geldpersen gaan dus minder hard draaien. Hierdoor gaat het banken meer kosten om geld aan te trekken. Dit heeft natuurlijk ook weer invloed op de hoogte van de hypotheekrente.

Is het nu over met de pret?

In de eerste twee weken van juli zijn vooral de rentevast periodes van 10 jaar en 20 jaar duurder geworden. Het zijn geen grote sprongen, maar er zijn wel al 30 verhogingen doorgevoerd. Dat is even wennen, want wij waren gewend geraakt aan verlagingen. Dit kan een tijdelijke ontwikkeling zijn, maar de dalende trend kan nu ook omgezet worden naar een stijgende trend. De hypotheekrentes zullen niet in één keer met 1 procentpunt of meer verhoogd worden, maar ook een kleine verhoging kan al een groot verschil maken in de maandlasten. Er is geen reden tot paniek, maar het blijft wel opletten.

Wat staat jou nu te doen?

Je hoeft nu niet direct met grote haast een offerte aan te vragen. Een lichte stijging van de hypotheekrente is nog geen reden om impulsief te handelen. Dus nu niet snel een huis kopen om nog mee te kunnen liften op de lage rente. Een huis kopen of een nieuwe rentevaste periode kiezen moet weloverwogen gebeuren.


Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2