Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Is een reisverzekering onzin bij een vakantie binnen Nederland?

Bij een vakantie binnen Nederland is een reisverzekering minder noodzakelijk, maar zeker niet overbodig. Er blijven situaties denkbaar waarbij je baat hebt bij een reisverzekering.

Bij een vakantie binnen Nederland hoef jij je niet druk te maken over het verzekeren van medische kosten. In geval van nood zal je ook minder snel een beroep doen op de alarmcentrale van de verzekeraar. Toch is een reisverzekering geen complete onzin.

Wat voegt een reisverzekering toe bij een vakantie in Nederland?

In sommige gevallen zit in de inboedelverzekering een zogenaamde buitenhuisdekking. Dat wil zeggen dat diefstal van jouw bezittingen buiten jouw huis gewoon verzekerd is. Toch is deze dekking vaak te beperkt om erop te kunnen vertrouwen. Met een reisverzekering is jouw bagage verzekerd tegen diefstal. Dit is ook gelijk de belangrijkste dekking van de reisverzekering als je binnen Nederland blijft. Eventueel keert de reisverzekering ook uit als je schade aanricht aan het vakantieverblijf.

Een reisverzekering voor Nederland afsluiten

Verzekeraars beseffen zich ook dat de reisverzekering voor een vakantie binnen Nederland minder noodzakelijk is. Daarom hebben sommige verzekeraars een goedkope reisverzekering voor Nederland in het assortiment. Je bent dus verzekerd binnen Nederland en beperkt in het buitenland. Bijvoorbeeld bij een dagje uit naar Duitsland vanaf jouw vakantieadres.

Ga je vaker per jaar op vakantie?

Een reisverzekering voor een vakantie binnen Nederland doe je hoofdzakelijk voor je bagage en eventueel de aansprakelijkheidsschade aan jouw vakantieverblijf. Ga je gedurende het jaar ook wel in het buitenland op vakantie? Een doorlopende reisverzekering biedt dan uitkomst. Deze biedt ook dekking bij een vakantie binnen Nederland. Zelfs met één overnachting in het buitenland of Nederland biedt de reisverzekering al dekking.

Wanneer kan een doorlopende reisverzekering uit?

Een aflopende reisverzekering sluit je af als je jaarlijks één keer op vakantie gaat. Een doorlopende reisverzekering kan uit bij meerdere vakanties in één jaar, of bij één lange vakantie. Waar het omslagpunt ligt verschilt. Het is namelijk volledig afhankelijk van de dekking die jij wenst in de verzekering. Indicatief kun je uitgaan van twee weken. Bij een vakantie binnen Europa gedurende twee weken kun je een vergelijking maken tussen een aflopende verzekering en een doorlopende reisverzekering.

Bij twijfel kun je beter kiezen voor de doorlopende reisverzekering. Stel, je gaat nog een keer een weekendje weg. Met de doorlopende reisverzekering heb je gewoon dekking. Je hoeft niet eerst weer een reisverzekering te regelen en vaak zijn aflopende reisverzekeringen in dat geval ook te duur.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2