Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Een ander huis kopen en de restschuld meefinancieren? Het kan nu nog!

De huizenprijzen zijn hard onderuit gegaan tot 2013. Gelukkig is verhuizen met een restschuld ook mogelijk. Maar niet lang meer! Ongeveer nog een half jaar.

De huizenprijzen zijn in de periode 2008 tot en met 2013 gemiddeld met ongeveer 20 procent gezakt. Ook werden er in deze periode minder huizen verkocht. Hierdoor is de doorstroming op de huizenmarkt bijna tot stilstand gekomen. Veel huiseigenaren die de volgende stap in de wooncarrière wilden maken, konden dit niet doen omdat de schuld op het huis hoger was dan de verkoopwaarde van het huis. Sinds 2012 is de restschuldfinanciering aftrekbaar van het inkomen, tenminste de betaalde rente hierover.

Wanneer kun je gebruik maken van de restschuldfinanciering?

Stel, je bezit een huis met een hypotheek van 200.000 euro. Bij verkoop van jouw huis komt de opbrengst bijvoorbeeld uit op 190.000 euro. Na verkoop neem je de restschuld mee naar de volgende woning. Door de regeling met de restschuldfinanciering is de betaalde rente over de restschuld aftrekbaar van het inkomen. Deze aftrek houd je tot 15 jaren na het ontstaan van de restschuld. Van deze regeling kun je tot 2018 nog gebruik maken. Voor huizen verkocht na 31 december 2017 geldt de fiscaal gunstige restschuldregeling niet meer.

Nog plannen? Wacht niet te lang

Er staan op dit moment nog ongeveer 620.000 koophuizen onder water. De eigenaren van deze huizen kunnen nu mogelijk nog gebruik maken van het fiscaal voordeel, maar het wordt al krap. Het huis moet namelijk vóór 2018 verkocht zijn. Dat niet alleen, het huis moet ook dit jaar nog overgedragen worden bij de notaris. Je hebt nog bijna een half jaar. Dat lijkt misschien lang, maar als het een paar maanden duurt voordat de koper het voorlopig koopcontract tekent, gaat het mogelijk al niet meer lukken.

Wat is de financiële schade?

Als er na verkoop een restschuld overblijft van 20.000 euro, kun je dit bedrag financieren in de hypotheek voor het volgende huis dat je koopt. Over de restschuld ben je bijvoorbeeld een rente verschuldigd van 3 procent. Als we de aflossing op de schuld buiten beschouwing laten, ben je over het eerste jaar 600 euro aan rente verschuldigd. Uitgaande van een inkomen in de 42 procent schijf, krijg je door de restschuldregeling een belastingteruggave van 252 euro (42 procent van 600 euro). Door het aflossen op de schuld wordt het fiscaal voordeel wel steeds kleiner, maar gedurende maximaal 15 jaren kun je de betaalde rente over deze restschuld aftrekken van jouw inkomen.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2