Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Starters kunnen koophuis uit het hoofd zetten bij strengere regels

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft Nederland opgeroepen om hypotheken tot 90 procent te verstrekken. Dit zou een grote klap zijn voor starters.

Tot een paar jaren geleden konden huiseigenaren hun huis plus bijkomende kosten nog volledig financieren. Nu moet je eerst sparen of je ouders lief aankijken, want je kunt nog maar een hypotheek krijgen tot 101 procent van de koopsom van een huis. Volgend jaar zakt dit percentage naar 100 procent. Het IMF moedigt Nederland aan om nog verder te gaan. Tot 90 procent financieren moet de norm worden. Volgens het Centraal Planbureau (CPB) treft dit vooral starters.

Eerst jaren sparen voor een huis

In vergelijking met de ons omringende landen kun je in Nederland veel lenen met een huis als onderpand. Het is in veel landen al gebruikelijk om tot 90 procent te financieren, maar de overgang van volledig financieren naar nog maar voor 90 procent financieren is groot. Starters zouden eerst jaren moeten sparen voor voldoende eigen vermogen. Volgens het CPB zouden zeven op de tien starters de koopplannen eerst moeten bevriezen. Ook huiseigenaren die door willen stromen naar een ander huis zullen er last van ondervinden. Een derde van de doorstromers moet de verhuisplannen uitstellen.

Een tekort tot 12.000 euro

De CPB gaat er vanuit dat huishoudens ongeveer 8.000 tot 12.000 euro tekort komen voor het kopen van een huis. Dat komt neer op een uitstel van drie tot vijf jaren. Ze moeten immers eerst sparen. Door het zakken van de maximale hypotheek in 2018 naar 100 procent, moet het kopen van een huis ook al tot drie jaren uitgesteld worden. Een verdere verlaging van de maximale hypotheek zal een negatief effect hebben op de huizenmarkt.

Niet alleen de IMF pleit voor een verlaging van de maximale hypotheek

Ook De Nederlandsche Bank (DNB) pleit voor een dergelijke verlaging van de maximale hypotheek. Dit zou de financiële weerbaarheid van jonge huiseigenaren verbeteren. Een verrassende uitspraak van DNB, tot 2008 mochten banken absurd hoge bedragen aan hypotheek verstrekken aan consumenten. Sindsdien is de maximale hypotheek verlaagd naar op dit moment 101 procent en de hypotheekvormen waarin maandelijks op de schuld wordt afbetaald zijn naar voren geschoven. Nu wil DNB verdere sancties om de financiële weerbaarheid te vergroten. Natuurlijk is het wel goed om te hoge schulden te voorkomen.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2