Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Heb je de reisverzekering al geregeld?

Een reisverzekering kun je kort voor de vakantie nog afsluiten, maar vergeet het niet. Zonder reisverzekering op vakantie gaan is niet zonder risico’s.

De reisverzekering wordt vaak gezien als verzekering tegen diefstal van de bagage, maar het is meer dan dat. Wat dacht je van repatriëring naar Nederland als het nodig is of de medische kosten die de zorgverzekeraar niet vergoedt? Bij een noodsituatie kun je ook overleggen met een Nederlands sprekende medewerk(st)er van de alarmcentrale.

Wat wil je verzekeren?

Bij het afsluiten van een reisverzekering kun je verschillende aanvullende dekkingen kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de dekking medische kosten. Dit onderdeel vult eventueel de zorgverzekering aan. Als je met de auto op vakantie gaat kun je kiezen voor de automobilistenhulpverzekering. Je kunt de reisverzekering zo goed mogelijk afstemmen op de risico’s die je tijdens de vakantie loopt.

Wanneer kun je claimen op de reisverzekering?

Bij diefstal of verlies van jouw bagage vergoedt de verzekeraar de schade. Dit is het onderdeel waar verzekeraars de meeste claims voor krijgen, maar het is niet de belangrijkste dekking. Je krijgt bijvoorbeeld ook een vergoeding voor extra kosten door bijvoorbeeld een ongeval of ziekte. Ook als je eerder naar huis moet door ziekte van de dierbaren die niet mee zijn op vakantie. Door een staking van vliegtuigpersoneel kun je extra verblijfkosten verschuldigd zijn en je moet een nieuw ticket kopen. Dit soort zaken kun jij jouw reisverzekering voor inschakelen

Wat is het gevaar van het niet verzekeren?

Waarschijnlijk ga je geen gebruik maken van de reisverzekering, maar wat als het wel nodig is? Bij verlies of diefstal van jouw bagage draai je zelf op voor de kosten. Extra kosten die je moet maken door omstandigheden kunnen hoog oplopen. Met een gezin met spoed terug moeten naar Nederland kan jou duizenden euro’s kosten. Door een vermissing van één van de gezinsleden tijdens de vakantie wordt er een zoekactie georganiseerd. Hier kunnen hoge kosten uit voortvloeien. Dan ben je blij dat je een reisverzekering hebt.

Een reisverzekering verhoogt de kwaliteit van de vakantie

Tijdens de vakantie wil je tot rust komen. Door het afsluiten van een reisverzekering weet je dat het goed geregeld is. Als er toch situaties zijn kun je terugvallen op je reisverzekering en je krijgt hulp van de alarmcentrale. Ga je meerdere keren per jaar op vakantie? Je kunt geld besparen door het kiezen van een doorlopende reisverzekering in plaats van een kortlopende reisverzekering. Een weekendje weg wordt namelijk ook gezien als een vakantie.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2