Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Verkeerd omgaan met geld is erfelijk

Geldproblemen lijken besmettelijk. Als ouders geldproblemen hebben, brengen ze vaak ook kinderen groot met dezelfde problemen. Het kan zelfs via de genen overgedragen worden.

Hoe je met geld omgaat moet je leren. Je hebt het namelijk meestal maar beperkt beschikbaar. Als je geld krijgt gaat het gelijk om een groot bedrag in één keer. Hier moet je ook weer een maand mee kunnen doen. Het lijkt eenvoudig, maar het is wel aangeleerd gedrag. Daarnaast is er ook nog een zogenaamd “schulden-gen”.

Financieel opvoeden moet wel gebeuren

Kinderen hoeven op jonge leeftijd nog niet samen met jou de administratie doen. Ook met zakgeld kunnen de eerste stappen in het besef van de noodzaak van het hebben van geld al worden bijgebracht. Zakgeld dezelfde dag nog uitgeven kan, maar kinderen moeten wel beseffen dat daar nadelen aan zitten. De rest van de week heb je namelijk niets meer te besteden. Een grote uitgave moet je meerdere weken voor sparen. Het is eigenlijk een echt huishouden, maar dan in het klein. Dit is een belangrijk onderdeel van het financieel opvoeden.

Kinderen uit een gezin met schulden hebben een grotere kans op schulden

Uit een onderzoek uit 2011 blijkt dat kinderen die opgegroeid zijn in armoede één tot vier keer meer kans hebben op armoede zodra ze volwassen zijn. Mensen in armoede hebben hun geldzaken vaak zelf niet onder controle en kunnen hierin geen les geven aan de kinderen. De aangeleerde manier van geld besteden gaan de kinderen als normaal ervaren en ze zullen het gedrag kopiëren.

Focus niet leggen op besteden van geld

Kinderen die opgegroeid zijn in armoede hebben de focus vaak verkeerd liggen. Als ze geen geld hebben zijn ze eerder bereid om van anderen te lenen. Daarnaast zijn ze vooral gericht op uitgeven en niet op sparen. Op jonge leeftijd moet het besef er al zijn dat je geen geld kunt besteden als je het niet hebt. In een uitzonderingsgeval kun je een keer lenen, maar normaal gesproken moet een aankoop uitgesteld worden als er geen spaargeld is. In een huishouden liggen er altijd hoge kosten op de loer. Dingen kunnen namelijk stuk gaan. De conclusie is dat je altijd spaargeld achter de hand moet hebben. Helaas is dit voor veel huishoudens een lastige opgave.

Zijn schulden erfelijk?

Amerikaanse wetenschappers hebben in 2010 het schulden-gen ontdekt. Mensen met dit gen hadden in het onderzoek gemiddeld een hogere schuld op hun creditcard. Ze zijn impulsiever dan mensen zonder het gen. Ook zijn ze bereid om meer risico’s te nemen. Dit kan goed uitpakken, maar er kunnen ook schulden door ontstaan.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2