Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Meest gestelde vragen over vakantiegeld

Het is weer eind mei. De meeste werknemers krijgen het vakantiegeld overgemaakt. Een aantal vragen die vaak over het vakantiegeld gesteld worden lichten wij toe.

Voor werknemers is het salaris over de maand mei heel fijn. Bruto krijg je ongeveer het dubbele van je maandsalaris uitgekeerd. Als je in de veronderstelling bent dat het netto ook op het dubbele neer komt, zul je teleurgesteld zijn.

Hoeveel krijg ik aan vakantiegeld?

De afspraken hierover zijn vastgelegd in de cao. Wettelijk is vastgelegd dat het minimaal 8 procent over het brutoloon bedraagt. Je bouwt de rechten op van 1 juni tot 1 juni in het nieuwe jaar. Bruto krijg je dus minimaal 12 x 8 procent = 96 procent van het maandloon. Toch zal de netto uitbetaling veel lager zijn dan het reguliere maandloon. Dat komt doordat in het reguliere loon heffingskortingen verwerkt zitten. Hierdoor heb je een belastingvoordeel. Het vakantiegeld wordt eigenlijk bij jouw inkomen opgeteld en belast in het tarief waar het hoogste deel van jouw inkomen in valt. In de meeste gevallen zal het om een heffing gaan van 42 procent.

Waar heb ik recht op als ik nog geen jaar in dienst ben?

Vakantiegeld wordt geleidelijk opgebouwd. Iedere maand bouw je weer een deel van jouw vakantiegeld op. Als je bijvoorbeeld in december in dienst bent gekomen, mis je de opbouw van de maanden juni tot en met november. Hierdoor heb je dus recht op een lagere uitkering aan vakantiegeld. Bij het uit dienst treden krijg je naast het laatste salaris ook het opgebouwde vakantiegeld uitgekeerd. Dit is namelijk achterstallig loon waar je nog recht op hebt.

Heb je met een nul urencontract ook recht op vakantiegeld?

Ja, iedereen heeft wettelijk recht op vakantiegeld. Werkgevers kunnen ervoor kiezen om de rechten maandelijks uit te keren. Je krijgt hierdoor als het ware een hoger uurloon. Een groot nadeel is natuurlijk dat je in de maand mei geen vakantiegeld meer krijgt.

Mag de werkgever het vakantiegeld ook in juni uitkeren?

Ja, dat mag. In de arbeidsovereenkomst is vastgelegd wanneer de werkgever tot uitkering over gaat. De meeste werkgevers kiezen voor de maand mei.

Hebben gepensioneerden ook recht op vakantiegeld?

Gepensioneerden hebben recht op vakantiegeld over de uitkering van de AOW en over het aanvullend pensioen. De hoogte van het vakantiegeld over het AOW is afhankelijk van de samenstelling van uw huishouden. Een alleenstaande krijgt netto 817,77 euro uitbetaald. Met een partner bedraagt de maximale toeslag 937,93 euro.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2