Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Wat gaat de hypotheekrente doen?

De hypotheekrentes staan zeer laag, maar dat is eigenlijk al jaren zo. Toch wil dat niet zeggen dat het zo blijft. Wat is de verwachting?

De ontwikkeling van de hypotheekrente kan belangrijk zijn voor bepaalde keuzes. Als er een verdere verlaging wordt verwacht, kun je er nu misschien het beste kiezen voor een korte rentevast periode. Niemand kan met zekerheid zeggen hoe het zich gaat ontwikkelen, maar er zijn wel bepaalde verwachtingen.

Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich dit jaar tot nu toe?

Tot dit jaar hebben geldverstrekkers hoofdzakelijk renteverlagingen doorgevoerd. Het jaar 2017 is begonnen met een lichte stijging. Dit werd veroorzaakt door een stijgende kapitaalmarktrente. Dit zijn de rentes die worden gerekend voor het verhandelen van leningen met een looptijd langer dan twee jaar. Deze rente wordt gezien als één van de graadmeters voor hypotheken. Ook de kortetermijnrente speelt een grote rol. De hoogte hiervan wordt bepaald door de centrale banken. Eind februari heeft de Amerikaanse centrale bank een stijging van de beleidsrente aangekondigd. Dit heeft gezorgd voor een stijging van de hypotheekrente.

Wat zijn de verwachtingen voor de rest van het jaar?

Wat de centrale banken beslissen over de beleidsrente hangt sterk af van de ontwikkeling van de economie. Als het economisch goed blijft gaan, kunnen er verdere verhogingen van de beleidsrente verwacht worden. Tenminste van de Amerikaanse centrale bank. De ECB (Europese Centrale Bank) gaat waarschijnlijk geen verhogingen doorvoeren. Zij willen tot eind van dit jaar de druk op de rentes houden om de economie verder te stimuleren. Helaas kun je niet met zekerheid zeggen dat de hypotheekrentes verder dalen of op hetzelfde niveau blijven. Er zijn namelijk veel factoren die een rol spelen. Je kunt wel voorzichtig verwachten dat er geen sterke verhogingen doorgevoerd worden dit jaar.

Geldverstrekkers zijn natuurlijk gewoon elkaars concurrenten

Onlangs hebben meerdere geldverstrekkers de hypotheekrentes verlaagd. Dit wordt deels veroorzaakt door onderlinge concurrentie. De kleinere geldverstrekkers leggen druk op de tarieven van de grote Nederlandse banken. Deze zogenaamde prijsvechters houden de partijen scherp. De grote jongens zoals ING, Rabo en ABN Amro kunnen niet meer achterover leunen en op de klanten wachten. De kleinere geldverstrekkers overtreffen de grote banken vaak op tarieven en voorwaarden. De grote banken moeten dus mee in de strijd. Dit zorgt voor scherpe tarieven.

Zoals het nu lijkt hoef je geen sterke verlagingen van de hypotheekrente meer verwachten. De rek is er wel een beetje uit.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2