Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

E-bike verzekeren kost je een rib uit jouw lijf

De e-bikes of ook wel de elektrische fietsen zijn populair, helaas zijn ze ook bij het dievengilde in trek. Dit zorgt voor hogere premies.

De traditionele fiets moet het wat betreft de verkoopcijfers afleggen tegen de elektrische fiets. Hierdoor komt er ook meer vraag naar tweedehands exemplaren. Door de hoge waarde van deze fietsen wordt het stelen en doorverkopen van elektrische fietsen steeds aantrekkelijker. Door het diefstalrisico kun je eigenlijk niet zonder een verzekering. Helaas wordt de premie wel steeds hoger.

Wat kost een fietsverzekering?

Bij het verzekeren van een e-bike is de premie voor een groot deel afhankelijk van de waarde van de fiets. De premieverschillen per verzekeraar zijn groot, waardoor je weinig kunt zeggen over de premiegevolgen. De grootste fietsverzekeraar van Nederland, Enra, komt met een stijging van de premie van 62 procent. Hierbij zijn ze uitgegaan van een fiets met een waarde van 1.500 euro waarvan de eigenaar woont in Arnhem, Groningen of Maastricht. Voor elektrische fietsen met een andere waarde en waarvan de eigenaar ergens anders woont, zal de premie anders uitvallen.

Het risico is ook veranderd

De voorgangers van de huidige doorontwikkelde e-bike waren vooral populair onder 50-plussers. Nu rijden jongeren er ook op. Ze worden ook mee naar school genomen of meegenomen bij een avond stappen. Langs de weg staan er nu dus meer e-bikes. Dit in combinatie met de hoge waarde van deze fietsen maakt dat het gewilde objecten om te stelen.

Vergeet de grotere kans op ongelukken ook niet

Bij het gebruiken van de e-bike in het drukke stadsverkeer is er ook weer een grotere kans op schade. Bestuurders van een e-bike hebben twee keer zoveel kans op meervoudige verwondingen in vergelijking met een fietser op een ouderwetse fiets. Bij letsel heb je niets aan een fietsverzekering, maar de schade aan de fiets kun je onder voorwaarden wel verhalen op de verzekeraar.

Bestaat er een verzekeringsplicht voor de elektrische fiets?

Voor de e-bikes met een maximale snelheid van 25 kilometer per uur geldt geen verzekeringsplicht. Voor veroorzaakte schade kun je de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren aanspreken. Voor de zogenaamde speed pedelec geldt wel een verzekeringsplicht. Bij deze fietsen is er trapondersteuning tot 45 kilometer per uur. Ook is het bij deze fietsen verplicht om een helm te dragen.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2