Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Kind gaat op kamers - Waar moet je echt om denken?

Zodra je kind op kamers gaat staat hij of zij op eigen benen, maar hulp is welkom. Waar moet je financieel gezien om denken?

Kinderen die op kamers gaan zijn nog beperkt meeverzekerd op de verzekeringen van de ouders, maar dat geldt zeker niet voor alle risico’s. Wat je echt niet moet vergeten wijzen wij jou graag op.

Inboedelverzekering – Ook als hij of zij weinig van waarde heeft

Er wordt weleens getwijfeld over de noodzaak van een inboedelverzekering voor een uitwonend kind. Vaak bestaat de inboedel uit tweedehands spullen met per stuk maar een geringe waarde. Toch maken veel kleine bedragen ook een groot bedrag. Om alle spullen te vervangen zit je al gauw op 10.000 tot 20.000 euro of zelfs nog veel meer. Daar komt nog bij dat studenten gemiddeld een grotere kans hebben op bijvoorbeeld brand. Win wel advies in. Kamerverhuur moet bijvoorbeeld anders verzekerd worden.

Let op het verzekeren van de aansprakelijkheid

In de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren kunnen ook uitwonende kinderen meeverzekerd zijn. Ga er niet zonder meer vanuit. Verzekeraars hebben namelijk verschillende eisen waar aan moet worden voldaan. De dekking voor uitwonende kinderen bestaat bijvoorbeeld maximaal tot de zoon of dochter 27 jaar oud is. De aansprakelijkheid is vaak samen met de inboedel in één verzekering samengepakt. Het is een nuttige verzekering. Door een klein inschattingsfoutje kun je iemand zwaar lichamelijk letsel toebrengen. De kans hierop is klein, maar niet uitgesloten.

Hoe zit het met de reisverzekering?

Ook voor de reisverzekering kunnen voor een studie uitwonende kinderen meeverzekerd blijven op de doorlopende reisverzekering van de ouders. Op vakantie gaan zonder een reisverzekering is niet aan te raden. De dekking is namelijk ruimer dan alleen de bagage. Bijvoorbeeld ook het kopen van een ticket als je door omstandigheden eerder naar huis moet wordt vergoed.

Een reguliere zorgverzekering of een zorgverzekering gericht op studenten?

Een zorgverzekering is verplicht. Er zijn speciale polissen voor studenten, maar je hoeft hier niet voor te kiezen omdat je toevallig student bent. Studentenpolissen zitten vaak kortingen in ten opzichte van de reguliere zorgverzekering. Toch wil dat nog niet zeggen dat het de beste en goedkoopste zorgverzekeringen zijn. Het blijf een kwestie van vergelijken en de zorgverzekering zo goed mogelijk afstemmen op de zorgbehoefte.

Houd een financiële buffer achter de hand

In een huishouden krijg je altijd financiële tegenvallers. Bijvoorbeeld de magnetron gaat stuk net op het moment de stofzuiger het ook begeven heeft. Dit soort tegenvallers kunnen studenten financieel vaak niet opvangen. Als ouders doe je er verstandig aan om een bedrag hiervoor te reserveren.

Gaat jouw kind binnenkort op kamers? Er zijn goedkope en complete verzekeringen speciaal gericht op uitwonende studenten. Het prijskaartje valt mee en de dekking in de verzekering is volledig.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2