Specialist op het gebied van| Hypotheek, Verzekering & Vermogen

ANNO 1976...

Wij bieden zowel particulieren als bedrijven al vanaf 1976 deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogensbeheer en aanverwante diensten.

Kwaliteit voor de beste prijs!

Waar wij voor staan

Wij willen alleen het allerbeste voor jóu; dát is onze drijfveer! Wij kenmerken ons door onze persoonlijke benadering, een eerlijk & kwalitatief hoogstaand advies en een uitstekende service: nu, en in de toekomst. Je persoonlijke situatie en wensen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Door vast te houden aan deze filosofie, verdienen wij onze bestaansrecht.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een nadere kennismaking; wij heten je van harte welkom!

Passie voor ons vak

Onafhankelijkheid & Kwaliteit

Als onafhankelijk intermediair doen we zaken met nagenoeg alle vooraanstaande maatschappijen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je altijd het advies krijgt dat het beste bij jóu past. Wij nemen deel aan Permanente Educatieprogramma’s, waardoor onze kennis up-to-date blijft. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waardoor onze deskundigheid wordt gewaarborgd.


Hypotheek


Welke hypotheek het beste bij jóu past, hangt af van je eigen unieke levensstijl.


Verzekering


Het leven is niet zonder risico’s. Gelukkig kun je je tegen veel risico’s verzekeren.


Vermogen


Eerder stoppen met werken en onbezorgd genieten van je pensioen; wie wil dat nou niet?

Beoordelingen

Wij zijn trots op de zeer positieve beoordelingen welke wij via diverse sites ontvangen. Een greep uit onze vele reacties.

Alle vragen die ik had werden direct beantwoord of indien ik ze later pas had telefonisch ook zeer snel beantwoord. Maak me bij hem geen zorgen en ga met een zeer goed gevoel de overdracht in.
-R. Cortooms
Zeer goede service en voorlichting. Eigen initiatief getoond door verschillende zaken aan ons voor te leggen waar we voordeel kunnen behalen. Dit kantoor bevelen wij zeker aan!
-W.J. Jacobs
Persoonlijk en duidelijke taal, geeft voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en beantwoordt deze uitstekend. Laat de ruimte om met andere personen te overleggen alvorens de hypotheek definitief af te sluiten. Houdt goed contact en komt afspraken na.
-W. van Otterdijk
Goede communicatie, duidelijke uitleg, zeer klantvriendelijk.
-E. Welten
Afspraak was snel gemaakt, er werd voldoende tijd genomen om alles door te nemen. Alles is uiteindelijk perfect geregeld.
-Harry
Omdat ik zelf niet alle kennis in huis heb, zorgt de adviseur heel zorgvuldig dat alles geregeld wordt. Ik hoef zelf niets te doen.
-H.J.M. Gooren

Ons team

Wij stellen ons graag even aan je voor!

  • Alle teamleden
  • Antoine van de Laar
  • Harriëtte van Alphen
  • Patricia van de Laar - Staals
close
Antoine van de Laar

Antoine van de Laar

Financieel adviseur
Harriëtte van Alphen

Harriëtte van Alphen

Medewerker binnendienst
Patricia van de Laar – Staals

Patricia van de Laar – Staals

Medewerker binnendienst

Vacature

Houd onze site goed in de gaten; binnenkort komt een vacature vrij!

Onafhankelijkheid & kwaliteit

Nieuws

Nieuws bij Staals & van de Laar

Article Site
Terug naar alle artikelen

Nieuwe rentevast periode? Je maandlasten gaan omlaag!

Loopt je rentevast periode binnenkort af? Je maandlasten gaan waarschijnlijk omlaag, maar niet voor alle hypotheekvormen is een lage hypotheekrente gunstig.

De laatste jaren zijn de rentes in een vrije val terecht gekomen. Steeds kon je weer in de media lezen dat de hypotheekrentes historisch laag stonden. Toch was de bodem nog niet bereikt. In de afgelopen maanden hebben een aantal banken de hypotheekrentes verhoogd, maar het bleken incidenten. In april hebben de vier grootste Nederlandse banken weer de hypotheekrentes verlaagd. Dit is goed nieuws als je rentevast periode binnenkort afloopt toch?

Hoeveel zakken de maandlasten in de nieuwe rentevast periode?

Stel, 10 jaren geleden heb je de hypotheekrente voor 10 jaren vastgezet. Je kiest er nu voor om de hypotheekrente weer voor 10 jaren vast te zetten. Op dit moment kom je uitgaande van een NHG hypotheek ongeveer uit op 1,8 procent. In 2007 betaalde je ongeveer 4,5 procent voor een rentevast periode van 10 jaren. De rentelasten halveren dus ruimschoots. Uitgaande van een gelijkblijvende hypotheekschuld van 200.000 euro, bespaar je bruto 5.400 euro per jaar (450 euro per maand). Dat is een enorm verschil.

Bij de spaarhypotheek werkt het anders

Voor de spaarhypotheek is het verhaal anders. Ook hierbij zakt het verschuldigde bedrag aan hypotheekrente sterk, maar het heeft een keerzijde. Aan de hypotheekschuld zit een verzekering of een bankspaarrekening gekoppeld waarin de aflossing voor op de einddatum bij elkaar wordt gespaard. Het rendement op dit vermogen is gelijk aan de verschuldigde hypotheekrente.

Uitgaande van een betaalde hypotheekrente van 4,5 procent, krijg je dit percentage dus ook aan rendement over het spaarkapitaal. Bij een daling van het rendement naar 1,8 procent, moet de maandelijkse inleg verhoogd worden. Dat moet wel, anders gaat het niet lukken om op de einddatum de hypotheek af te lossen met het opgebouwde kapitaal.

Wat kunnen huiseigenaren met een spaarhypotheek?

Je kunt de hypotheek oversluiten naar een andere hypotheekvorm. Het opgebouwde kapitaal in de aan de hypotheek gekoppelde levensverzekering kan gebruikt worden om de hypotheek deels af te betalen. Laat je goed adviseren over de mogelijkheden en de voor- en nadelen van bepaalde keuzes.

Welke rentevast periode kiezen?

Je kunt nu kiezen voor een rentevast periode van tien jaar tegen 2 procent of iets minder. Nu de hypotheekrentes zo laag staan, kun je ook gaan voor een langere periode. De hypotheekrente wordt daardoor hoger, maar het gaat nog steeds om een laag percentage in vergelijking met jaren geleden.

Overleg met je adviseur wat voor jou de beste keuze is. Dit hangt namelijk ook mede af van je toekomst wensen. Als je binnen tien jaar je huis gaat verkopen en gaat huren, moet je niet kiezen voor een periode van meer dan tien jaren.

Contact

Contactgegevens Staals & van de Laar BVStaals & Van de Laar BV

Vlinderveld 10
5721 PX ASTEN
Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
9.00 – 17.30 uur
’s Avonds op afspraak
[T] 0493 – 69 26 43[E] info@staalsvdlaar.nl

Bewegwijzering asten someren-bewerkt-2